Lekker brûinbrôôd, krintemik en roggebrôôd, ammel lekker van dun bekker, ardennurham, nog wè van de slachter, jonge kèès en wè verse gruuntes durbè.
Dè isser êêne, diege thûis nie kregt... Mee veul aaier, één sôrt beleg en wè lekkers van de gruuntekèèr.
Des unnen ûtsmijter mee drie aaier, drie sneje brôôd, één sôrt beleg en wè lekkers van de gruuntekèèr.
Des unnen ûtsmijter mee twee aaikes, twee sneje brôôd, één sôrt beleg en wè lekkers van de gruuntekèèr.
Des unnen ûtsmijter mee twee aaikes, twee sneje brôôd, één sôrt beleg en wè lekkers van de gruuntekèèr.
Mee ardennurham
Mee jonge kèès
Mee lekker gebakke spek
(un grôôte kom) Mee ne grôôte botram um lekker te soppe
(un klèèner kumpke) Mee ne grôôte botram um lekker te soppe
(un grôôte kom) Mee ne grôôte botram um lekker te soppe
(un klèèner kumpke) Mee ne grôôte botram um lekker te soppe
Mee ardennurham en jonge kèès
Mee aawe kèès
Mee jonge kèès
Mee Èèsbiks spek
Mee ardennurham
Mee zult, astur is
Mee ’n trioootje
Mee jonge kèès, honingklèver kèès en wa gruun
Mee walnote, honing en wa gruun
Onze keuke slûit maandag, t/m woensdag um 18:00 ure, op donderdag t/m zondag um 20:00 ure. Ut kuffééke slûit wanneer de kastelein gò slaope.
Keukenmedewerkers • Bediening • Weekendkrachten
Heb je interesse? Mail dan naar info@indenbockenreyder.nl of bel 013 516 92 48 en vraag naar Riet